BabaganBeysolar

Beysolar didegaké ing taun 2011, sing khusus ing desain lan manufaktur lampu jalan surya, lampu taman surya, lan produk lampu solar liyane.
Produk kita wis dirancang kanggo nyukupi syarat kualitas proyek pemerintah lan proyek pribadi, sing mbutuhake lampu solar sing berkualitas tinggi. Lan luwih saka 20000 unit diekspor saben wulan, umume produk sing wis diwenehake lan dipasang, yaiku kanggo proyek pemerintah ing Amerika Kidul, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika.
Kanthi kemampuan pangembangan lan desain produk sing kuwat banget, paket lithium paling anyar lan teknologi pangisian daya, kita mesthi nyedhiyakake klien produk inovatif lan unik sing bisa dipercaya, lan ndhukung layanan OEM / ODM uga produk lampu solar standar.
Ing 2019, tim R&D kita nambah riset lan pangembangan produk sing ana gandhengane karo solar.Kayata lampu taman surya, penggemar tenaga surya, pompa banyu solar, kamera keamanan tenaga surya, panyimpenan energi surya lan solusi energi ijo liyane.
Sawise entuk asil sing apik.Beysolar setya dadi perusahaan, sing fokus ing riset lan pangembangan produk energi solar, lan nyumbang kanggo pembangunan sustainable ing donya.

Hubungi kita saiki, kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk lan layanan kita!

Shenzhen Zhuri Unlimited Technology Co., Ltd.

  • babagan awake dhewe
jghfjfg

Kita kerja sama karo Semiconductor Istitute of Beijing University.