Pitakonan

Pitakonan & Jawaban Lampu Jalan Surya sing Kerep
Lampu solar biasane disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.Sistem sing sampurna kanggo diinstal ing London ora cocok kanggo diinstal ing Dubai.Yen sampeyan pengin diwenehake karo solusi sampurna kita kindly takon sampeyan kanggo ngirim sawetara rincian liyane.

Apa informasi sing sampeyan kudu menehi supaya bisa ngatur lampu solar sing paling apik?

1. Jam srengenge saben dina utawa kutha pas lampu werna bakal diinstal
2. Pira dina udan terus-terusan ing mangsa udan ing kono?(Penting amarga kita kudu mesthekake yen cahya isih bisa digunakake ing 3 utawa 4 dina udan kanthi sithik srengenge)
3. Padhange lampu LED (50 Watt, contone)
4. Wektu kerja cahya srengenge saben dina (10 jam, contone)
5.Dhuwuré cagak, utawa jembaré dalan
6. Iku paling apik kanggo kurban gambar ing lokasi ngendi lampu solar arep diinstal

Apa iku jam srengenge?

Jam srengenge minangka unit pangukuran intensitas sinar matahari ing bumi ing wektu tartamtu sing bisa digunakake kanggo ngasilake tenaga surya, ngenali faktor kayata iklim lan cuaca.Jam srengenge lengkap diukur minangka intensitas srengenge ing wayah awan, dene kurang saka jam srengenge lengkap bakal nyebabake jam sadurunge lan sawise awan.

Jinis jaminan apa sing bakal sampeyan duwe?

Panel Surya: kapasitas pembangkit listrik minimal 25 taun, kanthi garansi 10 taun
Lampu LED: Umur minimal 50.000 jam, kanthi garansi 2 taun kabeh - nyakup kabeh lampu dalan LED, kalebu bagean wadhah lampu, catu daya, radiator, gasket skala, modul & lensa LED
Baterei: umur 5 nganti 7 taun, kanthi garansi 2 taun
Konverter pengontrol lan kabeh bagean elektronik: Minimal 8 taun kanthi panggunaan biasa, kanthi garansi 2 taun
Kutub panel surya krenjang lan kabeh bagean logam: nganti 10 taun span urip

Apa sing kedadeyan yen ana dina mendhung?

Energi listrik disimpen ing baterei saben dina, lan sawetara energi kasebut digunakake kanggo ngoperasikake cahya ing wayah wengi.Umume, kita ngrancang sistem sampeyan supaya baterei bisa ngoperasikake lampu sajrone limang bengi tanpa diisi daya.Iki tegese, sanajan sawise sawetara dina mendhung, bakal ana akeh energi ing baterei kanggo daya cahya saben wengi.Kajaba iku, panel surya bakal terus ngisi baterei (sanajan ing tingkat suda) sanajan mendhung.

Kepiye carane lampu ngerti yen kudu diuripake lan dipateni?

BeySolar controller nggunakake photocell lan / utawa timer kanggo kontrol nalika cahya bakal nguripake, nalika srengenge surup, lan kanggo mateni nalika srengenge munggah.Photocell ndeteksi nalika srengenge mudhun lan nalika srengenge munggah maneh.SunMaster bisa nggawe lampu tahan ing endi wae saka 8-14 jam, lan iki beda-beda miturut kabutuhan pelanggan.
Pengontrol solar nggunakake timer internal sing wis disetel kanggo sawetara jam tartamtu kanggo nemtokake wektu mateni lampu.Yen controller solar disetel kanggo ninggalake cahya nganti esuke, iku nemtokake nalika srengenge munggah (lan nalika kanggo mateni cahya) liwat maca voltase saka array panel solar.

Apa jadwal pangopènan khas kanggo sistem lampu solar?

Ora ana pangopènan biasa sing dibutuhake kanggo sistem lampu solar.Nanging, penting kanggo njaga panel surya resik, utamane ing iklim sing bledug.

Napa BeySolar menehi saran nggunakake 24V kanggo Sistem LED Solar 40+W?

Saran kanggo nggunakake bank baterei 24V kanggo sistem LED solar adhedhasar riset sing ditindakake sadurunge sadurunge ngluncurake sistem LED Solar.
Apa sing ditindakake ing riset yaiku kita bener-bener nguji sistem bank baterei 12V lan uga bank baterei 24V.

Apa sing kudu kita ngerti kanggo ngatur proyek lampu solar sampeyan?

Kanggo ngatur proyek lampu solar, sing pertama kudu fokus yaiku lokasi kanggo nginstal sistem lampu tenaga surya lan lokasi sing cocog kanggo sampeyan pengin nginstal proyek lampu solar, amarga lokasi lan permukaan sing beda duwe tingkat sinar srengenge sing beda. kang bisa duwe impact ing kasil saka project cahya solar.

Apa aku kudu ngisi baterei?

Baterei dikirim 85% diisi.Baterei bakal diisi 100% sajrone rong minggu sawise operasi sing tepat.

Apa iku baterei Gel (baterei VRLA)?

Baterei gel uga dikenal minangka baterei VRLA (valve regulated lead-acid) utawa sel gel, ngandhut asam sing wis digawe gel kanthi tambahan gel silika, ngowahi asam kasebut dadi massa padhet sing katon kaya Jell-O gooey.Padha ngemot kurang asam tinimbang baterei biasa.Baterei gel biasane digunakake ing kursi rodha, mobil golf lan aplikasi laut.Ana sawetara kaluwihan kanggo nggunakake baterei gel.

Apa iku Lampu Solar?

Yen ditetepake kanthi Ilmiah, Lampu Solar minangka piranti lampu portabel sing kasusun saka lampu LED, panel surya fotovoltaik, lan baterei sing bisa diisi ulang.

Carane akeh jam kudu nginstal Solar / Wind Led lampu dalan?

Nginstal lampu jalan LED tenaga surya utawa angin dudu ilmu roket, nyatane sapa wae sing pengin nginstal dhewe bisa nindakake kanthi gampang.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?