Babagan awake dhewe

fdsgf

Napa Beysolar beda karo produsen lampu solar liyane

Beysolar didegaké ing taun 2011, sing khusus ing desain lan manufaktur lampu jalan surya, lampu taman surya, lan produk lampu solar liyane.
Produk kita wis dirancang kanggo nyukupi syarat kualitas proyek pemerintah lan proyek pribadi, sing mbutuhake lampu solar sing berkualitas tinggi. Lan luwih saka 20000 unit diekspor saben wulan, umume produk sing wis diwenehake lan dipasang, yaiku kanggo proyek pemerintah ing Amerika Kidul, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Afrika.
Kanthi kemampuan pangembangan lan desain produk sing kuwat banget, paket lithium paling anyar lan teknologi pangisian daya, kita mesthi nyedhiyakake klien produk inovatif lan unik sing bisa dipercaya, lan ndhukung layanan OEM / ODM uga produk lampu solar standar.
Ing 2019, tim R&D kita nambah riset lan pangembangan produk sing ana gandhengane karo solar.Kayata lampu taman surya, penggemar tenaga surya, pompa banyu solar, kamera keamanan tenaga surya, panyimpenan energi surya lan solusi energi ijo liyane.

Apa We Do?

BeySolar saiki duwe pabrik manufaktur kanthi area total 8.000 meter persegi, kanthi pirang-pirang bengkel kanggo produksi panel surya, lampu LED, kutub, pengontrol lan bagean sing relatif.Perusahaan iki nduweni kapasitas manufaktur taunan 45.000 - 50.000 lampu jalan surya lan sistem solar.Perusahaan kasebut disertifikasi ISO9001.Produk CE RoHS, SGS, SONCAP, TUV, COC, CQC, SABS, SABS, SGS bersertifikat.
BeySolar wis ngumpulake klompok personel banget sing wis makarya ing industri semikonduktor utawa lapangan related kanggo akèh taun, kalebu fisik, termologi, fotologi, mekanika, elektronik lan jurusan liyane.Kita kerja sama karo Semiconductor Istitute of Beijing University.Kanthi semangat perusahaan "pengabdian, tim, kerja lan inovasi", staf BeySolar bakal kerja keras kanggo nyedhiyakake solusi lampu surya sing paling luweh, produk kualitas paling apik lan layanan sawise-sale cepet kanggo para pelanggan.

nhgtiuy
vcguty
nhvjtyuiy
nvcuty

Apa Pilih Kita

Sertifikasi kita menyang Kualitas

We are specialized ing nyediakake kualitas dhuwur solar lampu werna, solar lampu taman, angin lan solar Sato lampu, mobile menara lampu solar, solar sistem pump lan akeh liyane.
Keahlian kita yaiku nyedhiyakake solusi solar khusus sing berkualitas tinggi kanggo kabeh wong ing saindenging jagad kanthi rega rega sing terjangkau.
Produksi internal:

In-house Manufaktur

BeySolar minangka produsen lampu LED solar profesional saiki duwe pabrik manufaktur dhewe kanthi area total 8000 meter persegi bebarengan karo macem-macem lokakarya kanggo produksi panel surya, lampu LED, pengontrol lan aksesoris sistem liyane.BeySolar nyedhiyakake solusi solar khusus kanthi kualitas dhuwur kanthi rega terjangkau.

Sertifikasi kita menyang Kualitas

Pabrik kita duwe kapasitas produksi taunan 15.000-20.000 lampu lan sistem solar.Perusahaan iki disertifikasi ISO9001 lan kabeh produk solar tundhuk karo sertifikasi CE, RoHs, SGS SonCap.
Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap, aja ragu-ragu hubungi kita.Staff kita bakal bungah kanggo mbantu ing sembarang syarat.

1.5 (1)
1.5 (2)
1.5 (3)
1.5 (4)