Jual harga pabrik outdoor ip65 waterproof 24 50 70 watt lampu jalan led solar

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: XYS SOLAR ST 50W
Aplikasi: ROAD
Rating IP: IP66


Detail Produk

Tag produk

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: XYS SOLAR ST 50W
Aplikasi: DALAN
Rating IP: IP66
Sudut Beam (°): 120
CRI (Ra>): 70
Tegangan Input (V): 3.2
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 100, 70
Fluks Luminous Lampu (lm): 5000
Garansi (Taun): 2
Suhu kerja (℃): -20 – 50, -20 – 50
Indeks Rendering Warna (Ra): 80
Sertifikasi: ce, RoHS
Sumber cahya: LED
Layanan solusi lampu: Desain cahya lan sirkuit
Suhu Warna (CCT): 2700-6500K
Bahan Body Lampu: Aluminium + Kaca
Daya Lampu (W): 50
ukuran: 13*38.5*6.5
Faktor daya: PF≥0.95
Sumber cahya: Putih
Garansi: 3 taun
Umur Kerja (Jam): 50000

Packaging & Pangiriman
Rincian kemasan:
Siji karton kanggo siji potong
karton ukuran: 72*17*40
Pelabuhan
ZhongShan pot
Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 100 > 100
Est.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

Dibandhingake karo lampu jalan pijar tradisional kanthi sumber daya voltase dhuwur, lampu jalan surya beda banget ing karakteristik produk, struktur materi lan garis sumber daya.Lampu jalan surya minangka jinis lampu lalu lintas lan kahanan dalan sing negara kita nggunakake energi surya minangka sumber daya eksternal kanggo lampu jalan.Lampu dalan nduweni peran penting banget ing urip kutha lan dadi mata kanggo lelungan lan hiburan wengi.
Ing babagan fitur produk, lampu jalan surya nggunakake energi solar ing sumber cahya.Ing wayah awan, bisa nggunakake papan sirkuit solar kanggo ngisi baterei ing lampu dalan, lan ing wayah wengi, baterei bisa nyuplai daya menyang lampu, sing bisa nyukupi kabutuhan cahya.Tenaga surya sing digunakake dening lampu jalan surya ijo lan ramah lingkungan lan bisa dideleng ing endi wae ing alam, sing nylametake bahan sing dibutuhake kanggo mbikak garis sumber daya, ngirit tenaga kerja lan sumber daya material, lan nambah efisiensi konstruksi.Kajaba iku, lampu werna solar ijo lan ramah lingkungan, hemat energi lan konsumsi-ngurangi, umur layanan dawa, struktur produk stabil, lan duwe keuntungan sosial lan ekonomi apik banget.

Harga pabrik paling laris outdoor ip65 waterproof 24 50 70 watt solar led streetlight

Atribut Produk

Model Led XYS SOLAR ST 50W
Powe 50w
Vote 3.2v
Ukuran 13*38.5*6.5
Ukuran karton 72*17*40
Bobot reged 4.34
Sumber cahya Putih
IP Rate IP66
Suhu Warna (CCT) 2700-6500k
Bahan Aluminium + Kaca
Efisiensi Lampu (lm/w) 70
babar pisan 3 taun

Deskripsi Produk
GDF (1)

GDF (2)

GDFS (3)

GDF (4)

GDF (5)
Detail Produk
GDF (8)

GDF (6)

GDF (7)
Aplikasi Produk
GDFS (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: