Harga produk baru remote control smd waterproof IP67 outdoor 50 w 100 w 150 w 200 w 400 w dipimpin lampu jalan surya

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: SOLAR-XYS-ST-100W
Aplikasi: ROAD
Suhu Warna (CCT): 3500-6000K, 2700-6500K


Detail Produk

Tag produk

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: SOLAR-XYS-ST-100W
Aplikasi: DALAN
Suhu Warna (CCT): 3500-6000K, 2700-6500K
Rating IP: IP67
Sudut Beam (°): 120
CRI (Ra>): 70
Tegangan Input (V): 3.2
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 70
Garansi (Taun): 3
Suhu kerja (℃): -20-60, -20 – 60
Indeks Rendering Warna (Ra): 70
Sertifikasi: ce, RoHS
Sumber Daya: Surya
Sumber cahya: LED, putih
Dhukungan Dimmer: No
warna: ireng
Layanan solusi lampu: Desain cahya lan sirkuit
Umur (jam): 50000
Wektu kerja (jam): 50000
ukuran: 49.5*21.5*18
Tegangan: 3.2v
daya: 50W/100W/150W/200W/300W/400W/500W
Bahan Lampu: Aluminium + Kaca
Garansi: 3 taun
jeneng produk: Lampu Jalan Surya Kab

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 5 > 5
Est.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

Lampu dalan solar didhukung dening sel surya silikon kristal, baterei sing disegel kanthi katup tanpa pangopènan (baterei gel) nyimpen energi listrik, lampu LED ultra-padhang digunakake minangka sumber cahya, lan dikontrol dening pengontrol daya lan discharge cerdas, yaiku digunakake kanggo ngganti lampu daya umum tradisional.Lampu dalan
Sistem lampu jalan surya bisa njamin kerja normal luwih saka 15 dina ing cuaca udan!Sistem kasebut kasusun saka sumber lampu LED (kalebu driver), panel surya, baterei (kalebu inkubator baterei), pengontrol lampu jalan surya, tiang lampu jalan (kalebu basa) lan bahan tambahan lan kabel.
Produk anyar kualitas dhuwur outdoor waterproof IP67 50w 100w 150w 200w 400w dipimpin lampu jalan surya
Atribut Produk

Model Led

SOLAR-XYS-ST

Powe 50w 100w 200w 300w
Ukuran (mm) 385*140*60 49.5*21.5*18 495*2150 495*215*70
ukuran panel surya 350*350*18 350*450*18 530*350*17 350*600*18
panel surya 5V 15W 5V 20W 5V 25W 5v 35w
Sudut Beam

120°

Vote

3.2v

Sumber cahya

Putih

IP Rate

IP67

CCT

2700-6500k

Bahan

Aluminium + Kaca

Efisiensi Lampu

70lm/w

babar pisan

3 taun

Deskripsi Produk
52
456
JGHG
Informasi produk
HFG-4
HFG-4
Detail Produk
HFG-4
HFG-4
Aplikasi Produk
HFG-4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: