Penjualan panas lampu jalan hibrida angin surya

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: FL-HYB2017
Aplikasi: dalan dhuwur, plataran, njaba ruangan
Rating IP: IP65, IP65
Sudut Beam (°): 120
CRI (Ra>): 80
Tegangan Input (V): DC12/24V
Fluks Luminous Lampu (lm): 19800
Garansi (Taun): 3-Taun
Suhu kerja (℃): 20-60


Detail Produk

Tag produk

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: FL-HYB2017
Aplikasi: Dalan dhuwur, plataran, njaba ruangan
Rating IP: IP65, IP65
Sudut Beam (°): 120
CRI (Ra>): 80
Tegangan Input (V): DC12/24V
Fluks Luminous Lampu (lm): 19800
Garansi (Taun): 3-Taun
Suhu kerja (℃): 20-60
Sertifikasi: ce, RoHS
Sumber Daya: DC12/24V
Sumber cahya: LED
warna: Putih
Layanan solusi lampu: Instalasi Proyek
Umur Kerja (Jam): 50000
Efikasi Luminous (lm/w): 19800
jeneng produk: lampu jalan hibrida angin surya
Bahan: Die-casting Aluminium Alloy
Suhu Warna (CCT): 6000K
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 100
Garansi: 2 taun
Bahan awak: alumunium
OEM/ODM: kasedhiya
BATERAI: 350AH
Transportasi: dening udhara utawa segara

Deskripsi Produk

Model

FL-HYB2017

DAYA LAMPU

180w

Efisiensi Luminous

110 lm/w

PANEL SURYA

450W monocrystalline / polycrystalline

BATERI

350AH

KONTROL

SRNE solar controller

MATERI

alumunium

Suhu Warna

2700-6500K

Lingkungan Kerja

20 ℃ ~ 60 ℃

Urip Kerja

50000 jam

Rating IP

IP65

Garansi

2-3 taun

Detail Produk
KGIUY
GFDHRT
FAQ
Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo lampu jalan Solar/LED?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal?
A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan lampu Solar / dipimpin?
A: MOQ gumantung ing produk sing sampeyan butuhake, biasane 1PCS.
PS: Yen sampeyan butuh sampel kanggo evaluasi kualitas lan survey pasar, kita seneng menehi

Q4.Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?
A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo lampu jalan Solar/led?
A: Ing kawitan, supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.
Ing ngisor iki, Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Banjur customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
Ing pungkasan, Kita ngatur produksi.Mulane, kabeh iki cocog karo kabutuhan sampeyan.

Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk lampu Solar/led?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 2-5 taun kanggo produk kita.

Q8: Kepiye carane yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu garansi?
A: "Kualitas minangka budaya kita."Ing kawitan, njupuk gambar utawa video minangka bukti lan ngirim kanggo us.We bakal ngganti anyar kanggo free.

Q9: Apa jaminan perdagangan sampeyan?
A: Kualitas minangka budaya kita.
100% pangayoman kualitas produk
100% produk ing proteksi pangiriman wektu
100% pangayoman pembayaran kanggo jumlah dijamin


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: