Kabeh ing Siji Led Daya Luar Ruangan Terintegrasi 30w 60w 80w Harga Baterai 6M Kutub Angin Hibrida Lithium Kincir Angin lan Lampu Jalan Surya

Katrangan singkat:

1. Efisiensi dhuwur MPPT cerdas controller, tingkat konversi 97%
Kaluwihan produk
2. Panel surya efisiensi mono, tingkat konversi 22%
3. Chip LED padhang dhuwur saka AS lan cetakan pribadi kanthi lensa distribusi cahya spektrum profesional LED
4. Mobile APP remot kontrol
5. Kanthi manajemen BIS ing baterei


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng merek: BeySolar
Nomer Model: XT-WSSL-30W
Aplikasi: DALAN
Suhu Warna (CCT): 5000K (Awang-awang)
Rating IP: IP65
Sudut Beam (°): 120
CRI (Ra>): 80
Tegangan Input (V): 12v
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 115
Fluks Luminous Lampu (lm): 3600
Garansi (Taun): 3-Taun
Indeks Rendering Warna (Ra): 80
Sertifikasi: ce, EMC, LVD, RoHS
Sumber Daya: Surya
Sumber cahya: LED
Dhukungan Dimmer: No
Layanan solusi lampu: Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, Instalasi Proyek
Umur (jam): 30000
Wektu kerja (jam): 30000
jeneng produk: lampu jalan surya angin
daya: 30w
Bahan Body Lampu: Dia-casting Aluminium
Panel surya: 18V 38W Efisiensi Tinggi Monocrystalline
Baterei: baterei Lithium kuat 12V 24AH
IP Kelas: IP65 Waterproof
pengontrol: MPPT Intelligent Controller
Chip LED: Bridgelux 45ML Kab
Wektu Pengisian Daya: 8 jam
Wektu kerja: 4~5 Dina Udan

Kabeh ing Siji Led Daya Luar Ruangan Terintegrasi 30w 60w 80w Harga Baterai 6M Kutub Angin Hibrida Lithium Kincir Angin lan Lampu Jalan Surya
Spesifikasi

Item No.

Fitur & Spesifikasi

XT-WSSL-40W

Daya LED

12V 30W, Bridgelux 45ML
Lumen: 3000-3600LM
LED Sudut: 70*140 derajat

Suhu werna: 6000-6500K

Mode Cahya: (Mode bisa disesuaikan)
100% cahya padhang sadurunge tengah wengi + 70% cahya karo sensor lan 50% cahya nganti esuke (mode hemat energi kanggo ndawakake dina cadangan mendhung)

Panel Surya

18V 38W Efisiensi Tinggi Monocrystalline;
luwih saka 25 babar pisan taun

Turbin angin

Turbin angin 24V300W kanthi umur 10 taun

Rincian kemasan:
1. Ukuran karton: 1140 * 385 * 245mm kanggo sirah cahya 580 * 350 * 220mm kanggo turbin angin
2. NW: 17.2kg / GW: 19.1kg
3. Jumlah: 1 pc/2 karton

Baterei

baterei Lithium kuat 12V 24AH;
umur 5 nganti 8 taun

Sensor PIR Kab

YA

Pengontrol

Pengontrol paten MPPT cerdas;
Efisiensi konversi dhuwur 97%

Bahan

Die-casting Aluminium + Kaca Tempered + lensa Optik Integrated

Aplikasi:
Alun-alun Umum/Plaza/Plataran/Taman/Taman/Jalan/Jalan/Jalan/Parkir/Pribadi/Jalan/Trotoar/
Kampus / Lapangan Udara / Farm & Peternakan / Keamanan Perimeter / Area Margasatwa / Pangkalan Militer

Instal Dhuwur

5 nganti 7m

Jarak Pole

20 nganti 25 meter

Wektu Pangisian Daya Surya

6 nganti 7 jam kanthi sinar srengenge sing padhang

Suhu Kerja

-30 ° nganti 65 °

Ukuran produk

1040 * 340 * 45mm kanggo sirah cahya

Dhiameter 1440mm kanggo turbin angin

Wektu Discharge

7 kanggo 10 dina serep

Kaluwihan Kita
ytr (1) ytr (2)
Deskripsi Produk
Panel surya: silikon monocrystalline efisiensi dhuwur kanthi umur 25 taun;
Lampu LED: Bridgelux saka AS, kualitas apik kanggo umur 50000h
Baterei Lithium Daya: baterei lithium kapasitas dhuwur, ngisi daya cerdas kanggo ndawakake umur layanan baterei;
MPPT Controller: Digawe dening awake dhewe kanthi efisiensi dhuwur 97%.

ytr (3) ytr (4) ytr (5) ytr (6) ytr (7) ytr (8) ytr (9) ytr (10)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: